Om du älskar country och har bokat in att se en countryartist du gillar är det hög tid att du tänker på hur du ska vara klädd på konserten. Men för många kan det vara svårt att veta hur man ska vara klädd. Därför får du i det här inlägget tips på hur du kan tänka för att klä dig rätt på countrykonserten.

Passande nederdelar

Eftersom country ofta bjuder in till dans är det viktigt att du har något du kan röra dig fritt i på benen. Det är till exempel snyggt att bära cargobyxor. Du hittar cargobyxor dam på nätet där du kan välja och vraka mellan olika storlekar och färger. Denna typ av byxa sitter löst och ger ett tufft intryck och ger dig fritt utrymme att lyssna och dansa till musiken. Förutom att du kan bära cargobyxor kan det också passa med en kostymbyxa, kjol eller en klänning.

Överdelar

När du har valt vilken typ av nederdel du ska ha på dig är nästa steg att välja vad du ska ha på dig upptill. Till cargobyxor kan det vara snyggt med en enkel topp, till exempel ett löst sittande linne eller tröja. Men det finns också andra passande överdelar, till exempel blusar och skjortor. Det är också snyggt att bära en kavaj i oversize vilket kan vara särskilt skönt om det är kallare ute. Vill du gå all in på countrytemat ska du givetvis ha på dig en klassisk cowboyskjorta vilket är en skjorta som har brodyr längs kragen och på bröstet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *