Är du en som lagt märke till den härliga countrymusiken som är berömd över hela världen? Om du är en country-fantast kanske det skulle kunna vara kul att ordna en liten halloween- eller julfest i countryns namn. Ha kul och klä ut er som Dolly Parton eller Johnny Cash, eller shoppa lagom till Black Friday och hitta de bästa julklapparna samtidigt som du köper en maskeraddräkt från Partykungen till halloween.

Halloweenfest i countrytema

Glöm allt med midnattsblå kläder och glittertoppar – sprid ditt countryintresse och låt hela företagets anställda klä ut sig i countrykläder istället för det gamla vanliga till er gemensamma halloweenfest. Nu under hösten kommer flera roliga datum upp, både vad gäller fester och utklädnad – och för den bästa shoppingen. Det är bland annat under Black Week som du kan fynda massor av julklappar samtidigt som du kan hitta de bästa prylarna till halloween.

Outfits till barn och vuxna

Både barn och vuxna älskar att klä ut sig på halloween. Då är det tid att vara någon annan för en dag, att äta massor med godis och påbörja hösten som snart kommer övergå i vinter och juletider. Dock kan det naturligtvis vara lika kul att anordna maskerad vilken tid som helst på året men visst är det något speciellt med halloween.

Fyller ditt barn år såhär på hösten? Arrangera ett barnkalas med countrytema och cowboys och passa på att dela ut små gåvor under festens gång, eller kanske små julklappar till alla barnen om kalaset hålls i december.

De bästa countrylåtarna går aldrig ur tiden

Nej, du är inte fjantig för att du lyssnar på country! Faktum är att några av de allra bästa låtarna som är populära än idag, är just countrymusik. Vad sägs om ”Jackson”, ”9-5” eller Hank Williams ”I’m so lonesome I could cry”. Sätt ihop en egen spellista till halloweenfesten och dansa hela natten lång. Kanske kan du klämma in några av våra egna dansbandslåtar som faktiskt har sitt ursprung ur countryn.

Dekorera med countryprylar

Det är inte bara du som ska vara dekorerad som en cowboy eller countrysångare – pynta även hemmet eller lokalen full med countrygrejer som små cowboyhattar, skyltar eller kaktusar. Gör hela hemmet till en ”saloon” och har du en projektor kan du spela upp westernfilmer i bakgrunden. Så hur kan man då kombinera halloween med country och ändå få en skräckblandad förtjusning eftersom halloween faktiskt handlar om döden och spöken? Lätt! Spöka ut dig till både och eller anordna en pistolduell för att skämt-döda varandra i vardagsrummet eller i trädgården. Eller gör en fest med country/zombie-tema där alla cowboys är zombier eller avlidna countrymusiker som aldrig går ur tiden. Fantasin är bara er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *